המדענים בדרגון בול!

bsyPR4Mשלום חברים! 

כאן עמליה, והיום אדבר על המדענים בדרגון בול.


מדע הוא חלק גדול מדרגון בול. למרות שהסדרה מתמקדת בעיקר בלחימה, הרבה אירועים בה לא היו יכולים לקרות בלי המדענים. המדענים בדרגון בול אחראים על חלק גדול מהאירועים בסדרה וההמצאות שלהם השפיעו על העלילה רבות.

בולמה

אי אפשר להתחיל עם מדענית אחרת מאשר בולמה. ההמצאה הראשונה שלה שאנחנו מכירים היא רדאר הדרגון בול. רדאר הדרגון בול מאפשר לראות איפה נמצאים כדורי הדרגון בול. בלי הרדאר, בולמה וגוקו לא היו מוצאים אחד את השנייה וכל הסדרה בכלל לא הייתה מתרחשת.

בנוסף, בסאגת נאמק, בולמה הצליחה ליצור מתורגמן ולהבין איך להטיס את החללית איתה הגיע קאמי לכדור הארץ. בלי החללית, גוהאן, קרירין והיא עצמה לא היו מצליחים להגיע לכוכב נאמק. הדבר מרשים מאוד בהתחשב בעובדה שמדובר בטכנולוגיה של חוצנים. 

dbz38 03

בולמה גם המציאה את מכונת הזמן. בעזרת מכונת הזמן, חזר טראנקס מהעתיד להווה. בלי מכונת הזמן, האנדרואידים היו משתלטים על העולם וגוקו היה מת ממחלת הלב.

דוקטור בריף 

מדען נוסף שהשפיע על דרגון בול הוא דוקטור בריף, אביה של בולמה. דוקטור בריף הוא לא דמות ראשית בסדרה, אבל הוא אחד האנשים החכמים ביותר בה. דוקטור בריף המציא את הקפסולות, שהיו בשימוש לכל אורך הסדרה.

Capsules 

דוקטור בריף גם יצר חללית עבור גוקו כדי שיוכל להגיע לכוכב נאמק. בלי החללית הזאת, גוקו לעולם לא היה מגיע לכוכב נאמק. החללית שיצר דוקטור בריף עבור גוקו אפשרה לגוקו להתאמן בחלל תחת גרביטציה שגדולה פי מאה מזאת של כדור הארץ! 

דוקטור ג'ירו

דוקטור ג'ירו יצר סוגים רבים של אנדרואידים. אנדרואיד 19 ואנדרואיד 20 (אנדרואיד 20 הוא דוקטור ג'ירו בעצמו) שהיו מסוגלים לשאוב אנרגיה, אנדרואידים 17 ו18 שהיו בעלי אנרגיה אינסופית וכמובן, את סל.latest?cb=20180608051122

איזה מדען אתם הכי אוהבים? מי לדעתכם הוא המדען הכי טוב? שתפו אותנו בתגובות!


שמחים לפרסם עבורכם 

~דרגון בול ישראל!

Digiqole Ad
4.2 6 הצבעות
דירוג
הירשם
התרע על
guest
10 תגובות
ישנים ביותר
חדשים ביותר דירוג
Inline Feedbacks
צפה בכל התגובות
עומר

שחכתם להוסיף גם את המדען שהמציא את הרובוטים שנלחמו בטורניר העצומה בדרגון בול סופר

סון קון

מה עם דוקטור מיו מדרגון בול GT?

יובל לוי

רק רציתי להוסיף ש-17, 18 ו-20 הם לא אנדואידים אלה סייבוגרים. וכך גם מתייחסים אליהם בדיבוב היפני( למיטב זיכרוני), פשוט בדיבוב האנגלי שינו את זה… קרא עוד »

שכחתי את הכינוי שלי

נראה לי שאפשר לומר ששכחתם מדען בשם זונו (ולא, לא התכוונתי 'זנו', מלך היקומים, אלא 'זונו'). הוא לא מתואר בסדרה כמדען, אבל בתור מי שיודע… קרא עוד »

עמרי

יש עוד הרבה מדענים
בסרטים בעיקר

עמרי

יש את המדען של הסרט השני גם החזק בעולם

שניר דוידוב

חבל שאין יותר הערכה לאתר הזה