הנבל בסרט הוא… ברולי?!

[avatar user="ShayGohan" size="100" align="right"]ShayGohan[/avatar]

היי חבר'ה, כאן שי עם עדכון ע-נ-ק על הסרט החדש של דרגון בול סופר!
כפי שאתם יכולים להבין מהכותרת: הנבל בסרט החדש יהיה לא אחר מאשר ברולי!

אז בלי יותר מדי דיבורים, נעבור לפרטים לגבי העניין המרתק הזה!


אז.. התפרסמה ידיעה חדשה ומרעישה בנוגע לסרט, ברולי יהיה הנבל והשם הרשמי שכרגע פורסם בפוסטרים וכל הדברים שיצאו לאור עם העדכון הענק הזה לסרט הוא: דרגון בול סופר – ברולי.

שימו לב כי לא מדובר באותה גרסה של ברולי לפי העדכונים. מדובר בגרסה חדשה של ברולי, שאולם משאירה מקום לתמונה הישנה והקלאסית של ברולי, אך משכתבת אותו בצורה יותר מעניינת, כך שכן, הברולי יהיה חדש לגמרי. האם ברולי יהפוך לחלק מהעלילה הראשית? כן (רק הגרסה שתצא בסרט החדש כמובן).

להלן כמה תמונות שהשתחררו עם הידיעה:

dbs broly film visual
האויב הגדול, סאייני. ברולי?!
download 12
הלוגו של הסרט – דרגון בול סופר ברולי!
34019c8b 8908 4fd1 ae55 c41c37719a0e
פוסטר מלא של הסרט!

בהחלט מדהים! לפחות לדעתי.


ועם כל העניין הזה, קיבלנו גם תגובה רשמית מאקירה טוריאמה לגבי הסרט:

״היי כולם, האם אתם מכירים את ברולי?

הוא סאייני שחזק בצורה יוצאת דופן, אותו אחד שהופיע רק בסרטי דרגון בול זי הישנים, ואני, מתברר, עיצבתי אותו. אולם לא היה לי קשר עם האנימה באותו השלב כך שלא הייתי חלק מיצירת תוכן הסיפור.

אז, לגבי ברולי. שמעתי שבימים האלה הוא עדיין מאוד פופולרי ביפן, אבל לא רק ביפן, גם בשאר העולם. בגלל כל העניין האהדה לברולי, העורך שלי הציע לי להציג אותו בסרט של דרגון בול סופר!

התקדמתי עם הרעיון וצפיתי בסרטי הברולי הישנים, והרגשתי שהוא יכול להיות דיי מעניין ברגע שאני אשנה כמה דברים לגביו. התחלתי ישר לעבוד בניסיון לשלב אותו כחלק מהעולם של דרגון בול סופר.

בעוד שהשתדלתי לשמר גם את התדמית הקלאסית והישנה של ברולי על מנת לא לאכזב את המעריצים שלו, עדכנתי אותו והוספתי צדדים חדשים לדמות שלו, גם מבחינת עיצוב וגם מבחינת הסיפור שלו, ואני חושב שהברולי החדש שיצרתי מרתק אפילו יותר.

מן הסתם אתם תזכו לראות קרבות מדהימים, אבל גם את הדרכים שבהם הגורל הפגיש בין גוקו, וג'יטה וברולי. הסיפור בנוסף יערב את הצבא של פריזה ואת ההיסטוריה של הסאיינים, שלבסוף יתחברו ובגדול. פרטי הסיפור מתגלים כדרמטיים ומאוד משמעותיים.

הנה מגיע הסאייני רב העוצמה, ברולי! אני בנוסף אכלול הרבה תכנים אחרים שאתם המעריצים תהנו מהם, אז צפו לזה ותחכו בסבלנות עד שכל זה יגיע!!״


ועם כל העניין המשמח והמדהים בפוסט, עוד משהו ממש מגניב לגבי הקהל ביפן בלבד לצערנו:

אלו שיזמינו כרטיסים בהזמנה המוקדמת לסרט ביפן החל מה-20 ביולי יקבלו 2 פיגרים של גוקו ווג'יטה (לא בטוח לגבי הכמות, כנראה יחולקו בזמן ההקרנה). חלק מהפיגרים משנה את צבעו (השיער והגבות) לפי הטמפרטורה. כך שאם חם הצבע ישתנה לצבע הבלונדיני, של הסופר סאיין, ואם קר, הצבע ישתנה לצבע הכחול, של הסופר סאיין בלו. הפריטים המדהימים האלו מוגבלים כרגע ל-50 אלף יחידות.

presents
הפיגרים של גוקו ווג'יטה!

לידיעה מעניינת שקשורה לאמריקה, בנדאי נאמקו, החברה שאחראית על דרגון בול הירוס החליטה לשחרר את המשחק לאמריקה באופן מוגבל בזמן ה-Dragon Ball Tour שיתנהל שם לפני הסרט, משהו שלא נעשה מעולם, בהחלט אפשר להגדיר את היום כיום האמירות הלא צפויות של טואי אנימיישן ובנדאי נאמקו.

download 13
המשחק דרגון בול הירוס!

וזהו, זה הכל להיום!

שמחים לפרסם עבורכם!

~דרגון בול ישראל

Digiqole Ad
0 0 הצבעות
דירוג
הירשם
התרע על
guest
70 תגובות
ישנים ביותר
חדשים ביותר דירוג
Inline Feedbacks
צפה בכל התגובות
איתי

ראשון

זאן

ראשון

אריאל

נראה לי שהברולי החדש יהיה הברולי הזה שהתשלט על קייל בארגון בול סופר

Gohen

למה ימאצ'ה נמצא בפוסטר

Vegito blue

אני ראיתי סרטונים על זה ולא חשבתי שזה אמיתי אז תודה שביררתם לי את זה(אני לא מתכוון לי אני מתכוון לכל המעריצים של דרגון בול… קרא עוד »

hero

דרגון בול הירוס באמריקה אפשרי להשיג אותו

תומר

בקולי בטח יהיה ממש חזק הרבה יותר מהסרט הקודם ???

תומר

ביולי לא בקולי

תומר

ברולי לא ביולי

X-mix ultra instinct/נתן

האמת חיכיתי לעוד סרט של ברולי…

תומר

למה שמישהו ילך עד ליפן בשביל לראות את הסרט ולקבל 2 בובות…

תומר

יהיה בכלל תרגום לאנגלית ביפן?

יוראל

אבל חשבתי שזה סאייני אל הרס מיקום 18 ככה היה בטריילר של הסרט

מתה על דרגון בול❤❤❤

הסרט עומד להיות כל כך מגניב ואם הוציאו את המשחק דרגון בול הירוס לאמריקה אז אני מקווה שיוציאו את המשחק גם לישראל מקווה שזה יקרה

GokuUI

היי צוות, רציתי לשאול עם תעלו את הסרט בדיבוב יפני עם כתוביות בעברית? תודה (אני הכי אוהב דיבוב יפני וכתוביות בעברית)

עדיאל

מההההה איזו התאכזבות כל כך ציפיתי לסאייני הזה ובסוף זה ברולי?! נמאס כבר מברולי! כמה אפשר לראות אותו? בטריילר של הסרט רואים במפורש שאל הסאיינים… קרא עוד »

יקיר

עד עכשיו לא כולכך הבנתי מי יותר חזק סופר סאייה בלו או האגדי שניהם חזקים מאוד. מה אתם חושבים?

???

סוג של ברולי חדש וחזק ברמות? נשמע מגניבבב

עדיאל

מההההההה איזו התאכזבות ציפיתי כל כך לסאייני הזה ובסוף זה ברולי?! נמאס כבר מברולי! לדעתי הוא סיים את הקריירה שלו. גם בטריילר של הסרט רואים… קרא עוד »

אבל

איזה אכזבה ציפתי לסרט הזה גם הסרט הקודם היה גם מאכזב חשבתי שיביאו סאיניי מהעבר בסוף הם דופקים לנו את ברוקולי. נראה לי שאני יודע… קרא עוד »

קרירין סאן

הסרט היה באתר?

אלכס

בעוד כמה חודשים הסרט יצא?

אבישי פרייב

זה לא ברולי קוראים לו אקוומו

Kefla ssgss

אבל לא אמרתם שהנבל זה יאמושי בכלל איך שינו את זה פתאום לברולי ופאקינג יאמצה בתמונה חחח ?

איתמר

מתי יוצא הסרט?
באיזה תאריך?

QueenCold

די התאכזבתי לגלות שמדובר בברולי אבל אחרי שקראתי את התגובה של אקירה זה נשמע די מסקרן.. בכל מקרה לדעתי אם כבר לשחזר דמויות היתי מאוד… קרא עוד »

יצחק

זה לא ברולי. זה הסאייני הראשון שהשתלט על 3 יקומים ונמחק על ידי זנו… אני חושב

gohan3146

מתי הסרט יתחיל