מה נשמע חברים? כאן אסף עם חדשות גדולות… לא, ענקיות!!
אז אחרי הסאגה האחרונה, מלאת המתח והאקשן, סאגת טראנקס העתידי, קיבלנו כבר כמה שבועות של מנוחה, עם פרקים שונים ומצחיקים שמראים לנו קצת מחיי היום-יום של הדמויות, בין אם זה בקשת המשאלות משנלונג הדרקון, קרוסאובר קורע מצחוק וחסר הגיון עם הסדרה המצליחה 'ד"ר סלאמפ' או משחק בייסבול מגוחך של יקום 6 מול יקום 7 שהוכיח שיאמצ'ה כן יכול לעזור במשהו ;)
אז מה יקרה בפרקים הבאים? ומה תהיה הסאגה הבאה?! אנחנו מיד נגיע לזה.
אם אתם עוקבים אחרינו בעמוד הפייסבוק (ואם לא, למה אתם מחכים?!) בטח ראיתם שפרסמנו לכם על הכרזת הסאגה החדשה, ללא שום מידע נוסף לגבי זה. אבל עכשיו יש לנו את המידע, את כל-כולו!
רגע לפני שנעבור למידע על הסאגה, יש בידינו גם את שמות הפרקים הבאים לחודשיים הקרובים עד תחילת הסאגה. השמות נמצאים בתוך ספויילר כי ידוע לנו שלא כולם רוצים לדעת מה הולך לקרות:
פרק 71, בתאריך 18.12.16:
"המוות של גוקו! משימת ההיט-נקשות המובטחת"
פרק 72, בתאריך 25.12.16:
"אתה יכול להשיב מלחמה?! טכניקת התנקשות בלתי נראית"
**בתאריך ה1.1.17 לא ישודר פרק!**
פרק 73, בתאריך 8.1.17:
"גוהאן הופך לסרט?!" (שם זמני)
פרק 74, בתאריך 15.1.17:
"לטובת זה שהוא אוהב!" (שם זמני)
ועכשיו… הגענו לרגע המיוחל לו חיכיתם, הפרטים על הסאגה החדשה!
אז כפי שכבר כתבנו בפייסבוק, לסאגה החדשה ייקראו "הישרדות היקום" (Universe Survival) והיא תתחיל ב5.2.2017!
הסאגה תספר על טורניר היקומים שזנו ביקש שיתרחש עוד בטורניר שהתרחש בין יקום 6 ליקום 7. (כמה זמן עבר מאז, אה?)
ע"פ האתר הרשמי של דרגון בול סופר:
לבקשתו של גוקו, 'טורניר העוצמה' – טורניר אומנויות הלחימה של זנו-סאמה בין היקומים מתחיל עכשיו! …אבל זה גם מסמן את תחילת ההרס הבין-יקומי. מה מחכה למנצחי הטורניר, ולמפסידים…?! איך הקרבות האינטנסיביים בין הלוחמים הבכירים של כל יקום יסתיימו…?!

הפוסטר שפורסם מראה לנו את 2 הזנו הקיימים כרגע, האחד של ציר הזמן שלנו, והשני של ציר הזמן [ההרוס] של טראנקס העתידי, שגוקו הביא לציר הזמן שלנו, המלאך הראשי של זנו, וצוות הלוחמים שייצג את יקום 7 – מאג'ין בו, קרירין, אנדרואיד 18, אנדרואיד 17, גוקו, וג'יטה, גוהאן, מאסטר רושי, טנשינהאן ופיקולו!
בנוסף, באתר יש גם את תגובתו של המפיק של דרגון בול סופר – שונקי האשיזומה:
דרגון בול סופר נכנסת לפרק החדש שלה, סאגת 'הישרדות היקום'. כפי שאתם יכולים לראות מהתמונה הראשית, זה יהיה סיפור מותח במיוחד בו גוקו ושאר לוחמי היקום ה7 חוברים יחדיו כדי להילחם בטורניר הבין-יקומי! אנדרואיד 17 ומאג'ין בו גם שם, אז אישית אני לא יכול להכיל את ההתרגשות שלי מהמחשבה על אילו קרבות אנחנו נראה! תצפו לסאגה החדשה שבטוח תכיל קרבות סופר-מותחים עם הלוחמים הבכירים של כל יקום!
ואל תדאגו, כי כל הסיפור הזה נכתב ע"י טוריאמה, אז ללא ספק מחכה לנו סאגה מדהימה!
תמיד כאן עם כל החדשות!
~צוות דרגון בול ישראל~
קרדיט לאתר Kanzenshuu
תודה רבה
וווואו איזה קטלני
יפה מאוד
ראשון
יש!תודה תותחים!
ראשון תודה על המידע
ראשוןןןןןןן
יש עוד יותר, 18 משתתפת!
ראשון?
ראשון תודה
ראשון
מקווה שבסוף לא תהיה אכזבה
מחכהה
וואו כמה פילרים יש לנו עד שזה יגיע
איזה אלופים מת מהתרגשות מחכה לזה בקוצר רוח שבת שלום ומבורכת לכלל עם ישראל
תודה רבה לך אסף!!!!
אבל שלושת הפרקים האחרונים שיצאו הם לא חלק מהסאגה ?
גם 17 מגניב
אתם עושים עבודה מצוינת! שאפו!
לא הבנתי פה כלום
אנרואיד 17 חי?? אני זוכר שסל הקיא את אנדוראיד 18 אבל את אנדרואיד 17 אני לא זוכר שהוא חזר לחיים. איפה הראו את זה? באיזה… קרא עוד »
יששששששששששש גוהאן חוזר!גוהאן חוזר! ובקשר לאנדוראיד 17,אני מחכה לראות אותו,לא ראיתי אותו מאז קאי(לא ראיתי זי,העדפתי קאי)ואני בטוח שהוא התיזק אבל מעניין איך הם בכלל… קרא עוד »
מתי יוצאים הפרקים של דרגון בול
ישששששששששששששששששששששששששששששש
קטלניייי אני מצפה לסאגה הזאת שתגיע כבר מהררררר
נשמע מעניין לגמרי.נראה שהולכת להיות הסאגה הכי טובה עד עכשיו
למה אנדרואיד 17 שם
הוא לא רע חוץ מזה אני ממש מיתרגש
וואי וואי אני כולי אורגזמות
לא יאמן שזה סוף סוף יוצא!!!
שיו
יששששששששששש גוהן משתתף זאת בטוח הולכת להיות סאגה מטורפתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
יששששששששששששש 17 וקרירין חזריםםםםםםםםםםם אדיררר ברמותתת
מתי אתם מוציאים את הפרקים של דרגון בול הייתים אמורים להעלות בשני שלישי ורביעי ?
למה לא יוצא דרגון בול הרגיל??
למה לא יוצא פרקים מתורגמים דרגון בול הרגיל?? שלא תבינו לא נכון מערחך את העבודה שלכם וזה פשוט אני ממש סקרן ורוצה לראות בתירגום לעברית… קרא עוד »
שכחכתם כל השבוע את הפרקים של דרגון בול הרגיל
סוף סוף!!! הלוחמים של פעם חוזרים וגוהן בראשם!!! מת כבר לראות את הפרקים, במיוחד בפרקים שגוהן ישתתף בהם, סוף סוף טוריאמה הבין שרוצים את גוהן… קרא עוד »
איפה קונים את הפוסטר החייתי הזה
ובכמה כסף
הפעם מונאקה לא השתתף בטורניר?
די ברור שהסאגה עם היט תהיה בדיוק כמו הסאגה עם מונאקה והמים הסגולים וכל זה….
ואיייי איזה תמונה מרגשתתת
תודה על הכתבה יא תותחים ידעתי שתביאו לנו את זה !!!
מצונזר
אם אתם צריכים עזרה
אין לי בעיה לתרגם פרקים של דרגון בול מאנגלית לעברית ולשלוח לכם
רגע אז היו יותר ממאה פרקים
ולמה שיניתם את מערכת התגובות
מתי עדכנתם את האתר כי אתמול בדקתי וזה היה רגיל .
אני ממש מתרגש לקראת הסאגה הבאה
מתי עדכנתם את האתר כי אתמול בדקתי וזה היה רגיל
ואני ממש מתרגש לקראת הסאגה הבאה אפילו יותר מסאגת טראנקס האתידי וסאגת יקום 6
אין אליכם
יאי!! איזה כיף! בא לי לראות את גוהאן שוב חוזר.. אני מקווה לפחות.. :( אני מתה כבר לראות את הסאגה! וכמובן תודה לאסף הנסיך! אין… קרא עוד »