שלום לכולם! כאן אסיף ויונתן עם פוסט נוסף. הפעם נדבר על השינוי שעברה הדמות של פיקולו- מנבל ויריב ולגיבור ובן ברית. בואו נתחיל!
פיקולו ג'וניור הוא גלגול מחדש של אביו, פיקולו דאימאו. פיקולו נולד עם זכרונותיו של אביו, מה שגרם לו לרצות לנקום על מותו ולהרוג את גוקו. הוא נלחם בגוקו בסאגת הטורניר ה23 והפסיד לו, אך גוקו הפגין חמלה נגדו. לאחר חמשת השנים בין דרגון בול לזי, קאמי ציין כי פיקולו פחות רשע מקודם.
בהתחלה, פיקולו עבד עם לוחמי הזי מתוך אינטרס- הוא לא היה חזק מספיק להביס את ראדיץ, ונזקק לעזרתו של גוקו. בהמשך, הוא אימן את גוהאן גם מאינטרס. הוא ידע שהכוחות החבויים שלו יסייעו להביס את וג'יטה ונאפה. אבל, בזמן האימונים, פיקולו נחשף לטוב ליבו של גוקו ונקשר אליו, מה שנגמר באחד הרגעים המרגשים בסדרה.
פיקולו חזר לחיים בסאגת נאמק/פריזה והתמזג עם נייל. האישיות של נייל גם השפיעה עליו והפכה אותו לטוב יותר. פיקולו גם הרגיש פחות בודד בשל הידיעה כי קיימים עוד נאמקים כמוהו. הוא נלחם בפריזה יחד עם לוחמי הזי, הפעם עבור מטרה יותר אצילית ופחות אנוכית.
בסאגת האנדרואידים, המיזוג עם קאמי הכריע את הכף, כך למרות שבבסיס היה רע, כעת רובו היה טוב. מהנקודה הזו והלאה, פיקולו נהיה חבר של לוחמי הזי ונחשב לחלק מהם, ונטייתו לטוב אינה מוטלת בספק.
שמחים לפרסם עבורכם,
~דרגון בול ישראל!

טוב ליבו של גוהאן התכוונתם.
מתי יעלה פרק חדש של דרגון בול הירוס לאתר? כי יצא לפני שבוע ועדיין אין באתר
דמות מצויינת ממש חבל לי שהזניחו אותו בסופר.